Book online
76 26 90 96

Profil

Hos din lokale AutoPartner i Egebjerg er vi et team på 3 Autoteknikere samt en bogholder der hele tiden står klar til at yde en proffesionel og fagligt korrekt reperation af din vogn. Vores mekanikerer/autoteknikere er løbende under uddannelse flere gange årligt, således at vi altid vil være fuldt opdateret til at kunne varetage reperationer på alle bilmærker uanset årgang.

Hos os er god service en selvfølge og høflighed et must. Vores kunder er altid velkomne på værkstedet, vi har nemlig intet at skjule, der er også mulighed for at benytte vores fine kundelokale med frisk kaffe, the, mm samt  trådløs internet opkobling således at ventetiden kan udnyttes bedst muligt.

Dit AutoPartner-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris, hos AutoPartner vi stempler naturligvis i servicebogen således at evt. fabriksgarantier stadig beholdes.

Altid 3 års garant på reservedele samt vi bruger kun reservedele der som minimum opfylder bilfabrikantens krav.

Så kig ind til din lokale AutoPartner  Hansted Autoservice og bliv bedre kørende.

På gensyn hos AutoPartner, Hansted Autoservice

Intet Billede Cms2
Morten Therkelsen

Automekaniker / Ejer

Intet Billede Cms2
Nick Møllebjerg

Automekaniker

Intet Billede Cms2
Sanne Therkelsen

Bogholder / Kontor