AUTOVÆRKSTED I HANSTED

Hos Automesteren i Egebjerg er vi et team på 3 mekanikere samt en bogholder der hele tiden står klar til at yde en proffesionel og fagligt korrekt reperation af din vogn.Vores mekanikerer er løbende under uddannelse flere gange årligt, således at vi altid vil være fuldt opdateret til at kunne varetage reperationer på alle bilmærker uanset årgang.

Hos os er god service en selvfølge og høflighed et must. Vores kunder er altid velkomne på værkstedet, vi har nemlig intet at skjule, der er også mulighed for at benytte vores fine kundelokale med frisk kaffe the mm samt dagens avis. trådløs internet opkobling således at ventetiden kan udnyttes bedst muligt.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester, vi stempler naturligvis i servicebogen således at evt. fabriksgarantier stadig beholdes.

Så kig ind til Automesteren i Egebjerg Hansted Autoservice og bliv bedre kørende.

På gensyn hos Automester, Hansted Autoservice